x

Tiësto remixer Turboweekend

Tiësto remixer Turboweekend

I de senere år har den hollandske dj Tiësto remixet for en lang række navne, der stilmæssigt ligger langt fra den trance-genre, dj'en ellers er kendt for. Tiësto har blandt andet taget singler med Editors, The Killers og Yeah Yeah Yeahs under behandling, og nu er turen kommet til danske Turboweekend.

Projektet kom ifølge en pressemeddelelse i stand i forbindelse med et møde mellem dj'en og hans danske agent Peter Kjær, der omhandlede hollænderens forestående koncert i Parken 29. maj. Her spillede Kjær Turboweekend for hollænderen, og før sangen var færdig, havde dj'en allerede besluttet sig for, at han ville remixe "Trouble Is".

Resultatet udkommer eksklusivt for hele verden på det danske indie label IDOL!NC og udsendes 12. april. Om remixet siger Silas Bjerregaard fra Turboweekend:

"Det er en unik chance for os at blive remixet af verdens vel nok førende dj. Det vil åbne op for nye muligheder, så klart vi alle tre er begejstrede over det. Vi synes, Tiësto har gjort et rigtig solidt stykke arbejde med 'Trouble Is', og at han har bevaret kernestemningen i nummeret, på trods af den pumpede produktion. Vi er ikke selv eksperter på stilen, men respekterer Tiëstos håndværk. Det er tydeligt, at han mestrer dette til fingerspidserne, og vi er sikre på, at mixet nok skal blive et hit på dansegulvene rundt omkring, og ikke kun i Danmark".

Tiësto har allerede spillet remixet i London, og med jobs til den store konference Winter Music Conference i Miami, hvor dj's fra hele verden i næste uge mødes, så er der en god chance for, at det kommer ud til rigtige mange club-gængere og dj's.

Singlen kan købes online fra mandag 12. april, men Tiëstos version af "Trouble Is" kan over de næste uger høres i P3-programmerne "Unga Bunga" med Kjeld Tolstrup samt "Smag" med Le Gammeltoft og Nicholas Kawamura.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA