x

Kom ud at sejle med Kashmir

Kom ud at sejle med Kashmir

DFDS Seaways er igen klar til at sætte fart i Oslobåden med offentliggørelsen af programmet for dette års Rockcruise-koncerter. Her vil man henover sommeren kunne opleve en stribe danske og norske navne, der skal optræde i intime klubrammer om bord på skibet. Første navn på programmet er Kashmir, der går på scenen den 4. maj.

Bandet får følgeskab af navne som C.V. Jørgensen, Thomas Dybdahl, Oh No Ono, When Saints Go Machine med flere, og billetter til koncerterne kan købes fra mandag den 29. marts på www.rockcruise.dk.

Det er femte år i træk, man kan komme til klubkoncerter om bord på Oslobåden, og endnu engang suppleres det danske program med en stribe norske navne. På programmet finder man blandt andet Thomas Dybdahl, der også er særdeles populær blandt danske koncertgængere samt John Olav & Gjengen, der skal optræde både til Spot og Roskilde Festival. Ligesom tidligere er koncertprogrammet blevet til via et tæt samarbejde mellem DFDS Seaways og ROSA (Dansk Rock Samråd).

Koncertrækken indledes den 4. maj, hvor Kashmir indtager scenen på DFDS Seaways' skib MS Crown Of Scandinavia. Koncerten kommer efter tre udsolgte koncerter i København, så da kun er mellem 180 til 300 pladser per koncert, afhængigt af musikgenre, kunne der godt blive rift om billetterne.
 
Følgende navne optræder på Rockcruise 2010:
 
Afrejse fra København
Kashmir
CV Jørgensen
Oh No Ono
When Saints Go Machine

Afrejse fra Oslo
Thomas Dybdahl
Nora Noor
John Olav & Gjengen
Kråkesølv
Navigator


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA