x

Men Among Animals giver gratis koncert

Men Among Animals giver gratis koncert

Andet album fra indie-pop/rockerne Men Among Animals er allerede sat på hylderne i USA, Japan og store dele af Europa, og i næste uge, nærmere bestemt onsdag den 24. marts, udkommer den så i Danmark. Det skal naturligvis fejres med et releaseparty, og det bliver i hjembyen Århus mandag 22. marts, hvor fans får mulighed for at høre den nye plade, "Run Ego", live ganske gratis, og i øvrigt få den med hjem to dage før alle andre, eftersom "Run Ego" vil blive solgt på både cd og vinyl til festen.

Det er især deres koncerter, der har begejstret de danske anmeldere. Da de optrådte til Spot Festival 2008, måtte GAFFAs anmelder Mikkel Elbech gribe dybt i lommerne, og hale alle seks stjerner op som belønning. Han kaldte det en "helt igennem overlegen koncert", og krydrede blandt andet med følgende roser:

"Men Among Animals er ganske simpelt lysår foran sine jævnaldrende, og sågar også en betydelig portion af de langt mere etablerede bands, når det kommer til sangskrivning, arrangement og fremførelse. Så godt som hvert et anslag fra første nummer til koncerten slutter sidder lige i skabet, og der er al mulig grund til forundring over, hvordan et band kan lyde så godt, når arkivmeteren, bands måles med, er alt for kort til at rumme dette bands mangefacetterede overlegenhed."

Der skulle altså være god grund til at møde op, når Men Among Animals går på scenen i Train, mandag den 22. marts. Der er opvarmning fra klokken 20.00, leveret af Pop Revo Dj's. Det er som nævnt ganske gratis, og man kan derfor ikke sikre sig indgang ved at købe billet i forsalg, man må bare møde op i god tid.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA