x

Train på Train

Train på Train

Man kan næsten undre sig over, at det ikke er faldet i hak tidligere, men nu er det i hvert fald lykkedes spillestedet Train at få bandet af samme navn til at give koncert i Århus 9. maj. Med i bagagen har de deres comeback-album "Save Me San Francisco", der udkom i august sidste år.

San Francisco-bandet Train debuterede i 1998, men det var, da de tre år senere udsendte titelnummeret fra deres andet album "Drops Of Jupiter" som single, at der for alvor kom vind i sejlene. Sangen gik nummer fem på den amerikanske singlehitliste og hjalp bandet til at gå dobbelt platin i hjemlandet.

To plader fulgte, men i 2006 valgte bandet at tage en pause, og undervejs udsendte frontmanden Pat Monahan et soloalbum. Pausen blev dog ikke fulgt af en opløsning af bandet, men derimod et comeback til den popularitet, de havde nydt syv år tidligere, da de udsendte singlen "Hey Soul Sister".

Den bragte for anden gang gruppen ind i top ti på singlehitlisten, og med et hit i baglommen kan de til maj sætte gang i en Europaturné, der sender dem forbi Danmark. Her kan de opleves 9. maj på Train i Århus, og billetter til koncerten kan købes via Train.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA