x

The Green Lives live i GAFFA Shop

The Green Lives live i GAFFA Shop

Der er mulighed for at komme helt tæt på debutanterne The Green Lives denne weekend, når de fejrer udgivelesen af deres første ep, "Treetops And Rooftops", ved at komme et smut forbi GAFFA Shop. Bandet opfordrer interesserede til at kigge ind i tidsrummet 12.30 til 14.00, hvor de lover at give et par akustiske smagsprøver på de nye numre.

The Green Lives har eksisteret i cirka to år, og har på den korte tid allerede markeret sig som et imponerende live-act, der har høstet et hav af flotte anmeldelser, eksempelvis ved sidste års Spot Festival. Her belønnede GAFFAs Mikkel Elbech med fem stjerner og følgende roser:

"Få så unge bands – og også mere etablerede bands for den sags skyld – formår i den grad at fremstå som en samlet enhed. Det er en fryd at bevidne den afgørende indforståelse, der er en forudsætning for en optræden som denne. Udrustet med et ganske bredt arsenal af strengeinstrumenter, slagtøj og tangenter fremføres de finurlige og originale kompositioner med imponerende teknisk snilde og et misundelsesværdigt overskud."

Vil man ved selvsyn opleve de dygtige drenge, er det bare at troppe op i GAFFA Shop, Klostergade 20 i Århus C, lørdag den 20. marts fra klokken 12.30 til 14.00, hvor der naturligivs også er mulighed for at købe den nye ep.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA