x

Spændende navne på Klub Revolver på torsdag

Spændende navne på Klub Revolver på torsdag

Den københavnske Klub Revolver, der blander livemusik med kunst og dj’s, er klar med endnu et arrangement, nemlig på torsdag d. 4. marts. Mod sædvane foregår det dog ikke på Vega, men på Rust.

Denne aften byder Klub Revolver på livemusik fra José González (billedet) og The Blue Van, artwork/visuals af Straight Up og Reality Rocks samt den faste dj, den hyperaktive Superheroes-sanger og producer Thomas Troelsen (Dear, Learning From Las Vegas, Traening m.fl.).

José González er svensk, men har argentinske rødder og blander melankolsk, afdæmpet og guitarbaseret sangskrivning i ånden fra bl.a. Elliott Smith og Nick Drake med inspiration fra bossanova, flamenco og klassisk og har netop udgivet sit roste debutalbum "Veneer", der bl.a. har givet ham prisen som "årets nye navn" ved den svenske Music Awards-uddeling. Koncerten er hans første i Danmark. I GAFFA marts, der er på gaden selvsamme torsdag 4. marts, kan du læse et interview med González.

The Blue Van spiller old-school rockn’roll med Hammond-orgel inspireret af 60’er-navne som The Who, Small Faces og Cream og har fået masser af roser for forrygende livekoncerter på bl.a. sidste års festivaler Spot 09 og Roskilde. Som GAFFA.dk nævnte i fredags, ligger de p.t. i seriøse forhandlinger med det markante amerikanske indieselskab TVT (Nothingface, Sevendust, Lil’ Jon, Snoop Dogg m.fl.) om udgivelse af kvartettens færdigindspillede debutalbum.

På den visuelle front står Straight Up for street art, mens Reality Rocks leverer videoprojektioner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA