x

Pharoahe Monch fører krig

Pharoahe Monch fører krig

Pharoahe Monch er henrykt. Han har netop skrevet kontrakt om et samarbejde mellem hans eget nystartede W.A.R. Media-pladeselskab og Duck Down Records, der blandt andet huser det talstærke slæng Boot Camp Click, om udgivelsen af hans tredje soloplade.

"W.A.R. (We Are Renegades)" forventes ude til sommer med guitarspil af Vernon Reid fra Living Colour og gæsterap af blandt andre Styles P, Jean Grae, Black Thought og Phonte. På producersiden finder vi navne som Marco Polo, Exile og Lee Stone.

I september stoppede Monch samarbejdet med SRC Records for i stedet at starte sit eget selskab, W.A.R. Media. Nu har han så landet en aftale ved det velrespekterede Duck Down Records, der står bag Boot Camp Click-pladerne. BCC tæller et utal af prominente navne som Heltah Skeltah, Black Moon, Sean Price og Buckshot.

"Jeg er ufatteligt begejstret over min kommende udgivelse, "W.A.R. (We Are Renegades)" og det nye partnerskab mellem mit firma, W.A.R. Media, og Duck Down Music," fortæller han i en pressemeddelelse, og fortæller, at pladen "blandt andet handler om de problemer, der findes i ånden, sjælen, regeringen og (rap)industrien, og løsningen af dem."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA