x

Dizzy Mizz Lizzy signerer plader

Dizzy Mizz Lizzy signerer plader

Stereo Studio åbner i næste uge en helt ny toetagers forretning i Købmagergade, København, og samme dag udgiver Dizzy Mizz Lizzy, som vi tidligere har berettet, både en dobbelt-cd og to bokssæt, der indeholder remasterede versioner af deres to studiealbums. De to events bliver markeret i samme åndedrag, ved at Dizzy møder op i butikken, for at signere nye som gamle plader og andet habengut.

De nye udgivelser er som nævnt både en dobbelt-cd og to forskellige bokssæt med titlen "Dizzcography", der indeholder enten fire cd'er eller otte vinyl-plader. De udgives naturligvis i forbindelse med gruppens konstant omtalte reunion-turné, der udover en god portion solo-koncerter også er booket til stort set alle festivaler på dansk jord i år. Frontmanden Tim Christensen tog sig tidligere på måneden tid til at snakke med GAFFA om udgivelserne:

- Nu, hvor der i forbindelse med vores genforeningsturné har vist sig at være så overvældende interesse – og da vi ikke kommer til at udgive nyt materiale – tænkte vi, at det var en god anledning til at udgive noget specielt for vores fans. Vi synes selv, at bokssættet er blevet rigtig flot. Da vores pladeselskab EMI først foreslog idéen, var vi noget skeptiske. Et bokssæt med et band, der har udgivet to studieplader! Men jeg syntes, at det er blevet rigtig vellykket. For eksempel bliver det første gang, at publikum kan få fat i den oprindelige demo, som var den, der banede vejen for os i sin tid. Så er der en liveindspilning fra Japan og nogle b-sider og bonustracks.

Møder man op til signingen, er der også mulighed for at shoppe rundt i den nye Stereo Studio-butik, der på sine mange hyldemeter tilbyder både cd'er, vinyler, musikdvd'er, film i både dvd og blu-ray, og spil til Playstation, Wii og X-Box 360.

Den nye butik ligger i Købmagergade 44, København, og åbner mandag den 29. marts. Dizzy-fans kan få autografer fra klokken 15.00.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA