x

Sarah McLachlan udgiver nyt album

Sarah McLachlan udgiver nyt album

Hun har solgt over 40 millioner albums verden over, vundet tre amerikanske Grammyer og otte canadiske Juno Awards. Derudover er Sarah McLachlan kvinden bag Lillith Fair, den p.t. bedst sælgende omrejsende musik-festival i verden, og kun med kvindelige optrædende. Nu har Sarah McLachlan igen vendt opmærksomheden mod studiet, hvor hun sammen med sin trofaste samarbejdspartner, produceren Pierre Marchand, er ved at indspille sit første studiealbum i syv år, "The Laws Of Illusion", der udkommer i juni.

Da McLachlan sidst var pladeaktuel med "Afterglow" i 2004, indkasserede hun fire stjerner fra GAFFAs Finn P. Madsen, der også havde følgende pæne ord til sangfuglen:

"I forhold til Sarah McLachlan tidligere album er produktionen endnu mere ambitiøs og bombastisk, og det er lige før, læsset vælter. Når det alligevel bærer, er det fordi Afterglow er organisk og hænger sammen som en stor atmosfærisk helhed, hvor guitarflader, pulserende trommer og den elektroniske underlægning flyder sammen. Og så er det lige Sarah McLachlans vidunderlige og helende vokal, der lægger denne anmelder ned med storm. Afterglow er ren terapi for sjælen og nærmest ikke til at ryste af sig. "

Man kan lige nu forudbestille "The Laws Of Illusion" på Sarah McLachlans hjemmeside. Som bonus får man mulighed for gratis at downloade hendes relativt nye sang, "One Dream", samt købe billetter i forsalg til Lillith Fair-festivalen. Sidstnævnte er dog ikke nødvendigvis nogen særlig stor fordel for danske fans, i og med at festivalen mestendels foregår i Nordamerika. Til gengæld arbejder McLachlan på en to uger lang turnéplan for Europa, men der er indtil videre kun fastlagt besøg i en enkelt by, London, så hvorvidt Lillith Fair kommer forbi Danmark er noget tvivlsomt.

"The Laws Of Illusion" kommer i butikkerne mandag den 14. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA