x

Lady Gaga svarer på sagsanlæg

Lady Gaga svarer på sagsanlæg

I sidste uge lagde Lady Gagas ekskæreste og tidligere samarbejdspartner Rob Fusari sag an mod sangerinden med det borgerlige navn Stefani Germanotta og krævede et millionbeløb, der skulle dække manglende udbetaling for hans rettigheder til sange som "Paparazzi" og "Beautiful, Dirty, Rich". Nu har Lady Gagas advokat forfattet et modsvar, der hævder, at hele Fusaris fundament for sit sagsanlæg er i modstrid med loven.

Fusari arbejdede som sangskriver og producer på Lady Gagas debutalbum "The Fame", og i samme periode var han i et forhold med den amerikanske sangerinde. Han fik ved samme lejlighed en 20 procent anpart i firmaet Team Love Child LLC, og ifølge sagsanlægget giver dette ham ret til 20 procent af Gagas indtægter for solgte plader med mere samt ret til 15 procent af al Gagas merchandise-salg.

Men han hævder nu, at han kun har modtaget en enkelt betaling, der slet ikke dækker det beløb, han er berettiget til, og derfor lægger han nu sag an mod sangerinden for et beløb på over 30 millioner dollars.

Nu har Lady Gagas advokat været en tur foran en dommer for at levere et modsvar, og her har han hævdet, firmaet Team Love Child LLC er bygget ulovligt op, og sagsanlægget er skabt for at maskere, at Fusari i virkeligheden slet ikke har ret til at kræve penge af Gaga.

Ikke overraskende har Fusaris advokat kaldt modsvaret latterligt, og til MTV News siger advokaten Robert Meloni:

"Jeg formoder deres strategi her i forhold til Fusaris anklage er, at 'det bedste forsvar er et godt angreb', hvor deres påstand skal være et 'angreb'. Men det giver virkelig 'at falde på sit sværd' en helt ny mening. Frøken Germanotta skulle virkelig ikke lege med skarpe ting".

Gagas advokats modsvar er, at han ikke ønsker, at denne sag skal spilles ud yderligere i pressen, og at de i stedet må lade den spille sig ud i retten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA