x

Florence And The Machine lader sig inspirere af atomfysikken

Florence And The Machine lader sig inspirere af atomfysikken

Det kommende album med Florence And The Machines er endnu ikke navngivet, men et af numrene på det kommende album hedder "Strangeness And Charm", hvilket – ifølge Welsh – er navnet på de to mindste partikler i et splittet atom.

"Er det ikke sødt, at videnskabsfolk kalder dem det? – det er så uvidenskabeligt og menneskeligt," siger Welsh til det engelske musikmagasin NME. Ifølge musikmagasinet skriver Welsh det nye materiale med guitaren i hånden igen, som hun gjorde det, da hun skrev sin debutsingle "Kiss With A Fist". De kommende numre kommer dog ikke til at lyde som hendes første single. "Det er ikke en "Kiss With A Fist"-guitarlyd – det er meget mærkeligere end det."

Florence And The Machines første album, "Lungs" vandt tidligere på året en Brit Award for Årets Britiske Album. Albummet indeholder blandt andet nummeret "Rabbit Heart (Raise It Up)", som Welsh indrømmede til dels var et plagiat af Gang Gang Dance-nummeret "House Jam". Nu bliver det spændende at høre, om opfølgeren indeholder materiale 'inspireret' af andre, og om det også kan give hende en Brit Award med hjem.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA