x

Stella Polaris præsenterer natmusik

Stella Polaris præsenterer natmusik

Folkene bag den årlige chill-out festival Stella Polaris har i de senere år udvidet repertoiret med forskellige arrangementer i både ind- og udland, og til maj vender de tilbage til Statens Museum For Kunst for at præsentere endnu et Night Music Gallery-arrangement.

Denne gang medbringer de Mads Langer, der til lejligheden vil optræde sammen med en særlig inviteret gæst. Langer er trods sin unge alder en særdeles erfaren herre med to album i bagagen og en lang række koncerter i både Danmark og udlandet på samvittigheden. Det vides dog endnu ikke, hvem har har inviteret med til at deltage i koncerten.

Sangerinden Fallulah er derimod debutant, der fik store roser for albummet "The Black Cat Neighbourhood". Den dansk-rumænske sangerinde har også fået flotte ord med på vejen for sine koncerter, så nu er uden tvivl en af landets mest interessante sangerinder lige nu.

På programmet finder man desuden et sidste livenavn i form af norske Susanne Sundfør, der netop har udsendt sit tredje album, der bærer titlen "The Brothel". Sammen med Mads Langer og Fallulah skal hun stå for musikken til et arrangement, hvor man desuden kan opleve udstillingen "Bjørn Nørgaard. Re-modelling The World" med  film, skulpturer og installationer af den danske kunstner.

Der vil desuden blive vendt plader af Stella Polaris-teamet, der sammen med de nævnte navne kan opleves i Statens Museum For Kunst 8. maj. Billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA