x

Christina Aguilera bryder tavsheden

Christina Aguilera bryder tavsheden

Den første single fra det længst annoncerede album "Bionic", fra den Grammyvindende sangerinde Christina Aguilera, har fået premieredato, og det bliver allerede på mandag den 29. marts. Singlen hedder "Not Myself Tonight", og smutter man forbi hendes officielle hjemmeside, viser artworket en platinblond Aguilera iført sort lak og djævlehorn - hvilket faktisk går fint i tråd med hendes image hidtil, så hvad titlen hentyder til, må nysgerrige tune ind på radiobølgerne for at finde ud af.

På det kommende album er der bekræftet et væld af prominente samarbejdspartnere, eksempelvis M.I.A., Goldfrapp, Santigold og Ladytron, men hvornår det store opbud af kunstnere er færdige med arbejdet vides endnu ikke, så her må fans væbne sig med tålmodighed lidt endnu. Vi viderebragte i januar Aguileras eget bud på en udgivelsesdato, nemlig slutningen af marts, men det ser ikke ud til, at deadlinen bliver overholdt. Er hendes seneste udspil, "Back To Basics" fra 2006, noget at gå efter er det dog nok værd at vente på. GAFFAs Gro Høyer Thielst dekorerede udspillet med fem stjerner og følgende roser:

"Christina Aguilera har i den grad kastet sig over et stort projekt, både hvad angår kvalitet og omfang. Et dobbeltalbum, der er delt op i to forskellige lyduniverser. Et album, der desværre er blevet en tand for langt. Men når det er sagt, så er første cd holdt i det samplede univers, bl.a. med DJ Premier som en af de mange producere. En gammel soul- og blues-lyd kombineres med hiphop, pop og så selvfølgelig Christina Aguileras stærke vokal.På albummets anden cd er det enerådigt Linda Perry i rollen som producer. Hun har i samarbejde med Christina Aguilera skrevet den anden del af materialet, som faktisk står stærkest af de to. Hurra for Linda Perrys evner som sangskriver og producer! Hun har endnu engang vist, at hun kan tænke langt ud over sine kollegers faste rammer for, hvad der virker kommercielt. Og hurra for Christina Aguilera, der er sulten nok til at prøve nye ting."

Der foreligger ikke nogen specifikke oplysninger om, hvornår "Not Myself Tonight" kan erhverves som single, kun at den har radiopremiere mandag den 29. marts klokken 19.00 dansk tid - hvilken eller hvilke radiostationer der kommer til at sende den i luften, vides ikke.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA