x

Bonnie "Prince" Billy låner stemme til Hot Chip

Bonnie "Prince" Billy låner stemme til Hot Chip

Den næste single fra Hot Chips seneste album, "One Life Stand" der udkom i februar, hedder "I Feel Better" og har allerede gjort sig stærkt bemærket, især på grund af den tilhørende musikvideo. Nu skabes der så yderligere røre omkring sangen, for den britiske dance-pop-trup har nemlig hentet forstærkning til to nye remix-versioner, og det hos ingen ringere end Will Oldham, bedre kendt som Bonnie "Prince" Billy.

De to nye versioner hedder passende nok begge "I Feel Bonnie", og i pressematerialet fortælles der følgende om udgivelsen:

"Ikke alene har Hot Chip skabt en af de mest vovede og effektive ørehængere, der cirkulerer i øjeblikket med deres nye single "I Feel Better", men nu har Bonnie 'Prince' Billy (aka Will Oldham), en af de mest eftertragtede og geniale musikere inden for amerikansk folk, lagt sin skrøbelige og hjemsøgende vokal til to versioner af "I Feel Bonnie""

En af versionerne af "I Feel Bonnie" ligger i øjeblikket til streaming på Pitchfork.com; resten af remix-albummet må man vente med at få at høre. House-remixet af "I Feel Bonnie" vil blive udgivet på en 12'' med remixes (også med Richard X, Den Haan og Ill Blu), og vil også kunne streames. Den udgives via Parlophone mandag den 19. april. I øvrigt skal Hot Chip-frontmanden Alexis Taylor være dj et par timer til det nye klub-arrangement Le Social i Pumpehuset, når det for første gang går i luften på fredag den 26. marts. Entréen koster 80 kroner, og der kan ikke købes billetter i forsalg.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA