x

Atrap Festival på trapperne

Atrap Festival på trapperne

Et af de nyere skud på den danske festival-stamme hedder Atrap Festival, en endags-event med fokus på elektronisk musik, der løb af stablen i Maskinhallen, Frederikshavn, for første gang sidste år. I denne omgang udvides konceptet til at omfatte en workshop i dagtimerne op til koncerterne, der i år leveres af blandt andre The Wong Boys (billedet), Bjørn Svin og Mikkel Metal.

Workshoppen finder sted i Det Musiske Hus, og ledes af det kreative arbejdskollektiv TS Collective, som vil sætte fokus på hacktivisim, videoproduktion og animationsarbejde af forskellig art. Hacktivism er modifikation af elektronik og software, og deltagerne vil få et indblik i, hvordan man eksempelvis programmerer allerede eksisterende software til at gøre noget andet, end hvad det oprindeligt var tiltænkt. Der skulle altså være lagt op til en anderledes eftermiddag i elektronikkens tegn.

Selve koncerterne finder sted i spillestedet Maskinhallen, hvor dørene åbnes klokken 19.30. og lukkes igen klokken 03.00. Udover de tre førnævnte navne spiller også Frokostklubben (Dj Er Du Dum Eller Hvad og trommeslager Ulf Scott), og jazz/electronica-ensemblet 180 Graders Virvar. Programmet kan ses nedenfor.

Atrap Festival løber af stablen lørdag den 10. april. Workshoppen er fra klokken 15.00-19.00, og man kan deltage gratis, når man har festivalbillet. Billetter kan købes i forsalg på Billetnet.dk, men der kan også købes billetter i døren.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA