x

Club Awards 2010 i Valby

Club Awards 2010 i Valby

Club-scenen i Danmark er de seneste år vokset og er nu en kultur i sig selv. Rappere bruger dance-beats, og house-producere bruger rappere. Det hele smelter sammen, og club-musikken spilles overalt.

Én af arrangørerne bag Club Awards 2010, Finn Snor fra housemusik.dk, siger: "Dét at clubbing i dag er en egen kultur og udbredt livsstil gør, at kulturen fortjener et spektakulært award-show. Club Awards 2010 sætter fokus på og hylder artister, DJ's såvel som clubberne. Siden vi afholdt Club Awards for første gang på Vega i 2006, har hele club-kulturen rykket sig, og clubbing er blevet mere bredt, så nu er tiden inde til at forstørre vores event og hylde en kultur, der bliver stadigt større."

Til Club Awards 2010 har en jury valgt de nominerede, mens det er folk, der via clubaward.dk stemmer og vælger vinderne. Awards-showet er med andre ord tænkt som club-folkets pris. Dette understreges af, at award-showet går direkte over i et after party, hvor alle er velkomne til at blive og feste.

Udover Stereo MCs, Morten Breum, Kenneth Bager Experience og Camilla Jones optræder også Joey Moe, Lectroscope, Burhan G, Baba Black, Svenstrup & Vendelboe, Wong Boys, Hankat, Natalie Barbin feat. Camilla, J.O. & Klaus Christensen, Faustix, DJ DEX samt Kon:Trast & Niarn.

Club Awards 2010 finder sted i Club Danmark Hallen i Valby lørdag d. 3. april. Dørene åbner klokken 18, og showet starter klokken 20. Efterfesten er åben for alle med billet til showet og fortsætter til langt ud på natten.

Billetter kan købes via billetnet.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA