x

Bjørn Eidsvåg laver musik med Thomas Dybdahl

Bjørn Eidsvåg laver musik med Thomas Dybdahl

Norske Bjørn Eidsvåg er for tiden på turné i Danmark med sit nye band. I den forbindelse traf GAFFA Bjørn Eidsvåg til et interview i onsdags i Århus. Bjørn Eidsvåg, der har kæmpe succes i Norge med et samlet pladesalg på imponerende 1,5 millioner, udgiver på mandag opsamlingen "De Beste" i Danmark, og det var i den forbindelse Eidsvåg afslørede, at han var sulten på nye musikalske udfordringer.

Bjørn Eidsvåg giver i interviewet med GAFFA sin personlige opskrift på, hvordan man skriver en god sang og bedyrer desuden, at han ikke endnu har skrevet sin bedste sang til trods for en lang karriere på næsten 40 år.

Eidsvåg, der ofte foretrækker sin private helikopter i stedet for bandbussen, fortæller også i interviewet, at han er meget begejstret for danske Mew og aldrig skriver sange, uden at Bob Dylan er involveret i processen.

Bjørn Eidsvåg startede sin danske turné i Gellerup Kirke tirsdag, en koncert som GAFFAs anmelder dog ikke var specielt begejstret for:

"Den norske sanger og musiker Bjørn Eidsvåg har givet mig nogle af mine største og fineste koncertoplevelser overhovedet. En sådan var det langtfra i aftes i Gellerup Kirke ved Århus."

Læs interviewet med Bjørn Eidsvåg her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA