x

Køb billetter med din mobiltelefon

Køb billetter med din mobiltelefon

Med din mobiltelefon i hånden kan du nu bestille billetter på en ny og snedig måde. Fremover vil der være såkaldte QR-koder i magasiner som GAFFA og på koncertplakater rundt omkring i byerne.

Når du sidder med GAFFA, eller et andet blad eller en avis i hånden, kan du  – hvis din mobiltelefon er nogenlunde moderne – scanne en QR-kode på siden. Disse QR-koder vil også være at finde på koncertplakater med dine yndlingsbands rundt omkring i landet.

Når du scanner QR-koden sendes du ind på Billetlugens mobilside, hvor du nemt kan købe dine billetter og betale dem med dit kreditkort.

Hvis spillestedet har installeret en adgangskode, som kan læse QR-koderne, kan billetten endda købes direkte til mobiltelefon. Med billetten i mobilen behøver du ikke længere huske din papirbillet – så længe du husker din mobil, er alt godt.

QR-koder er noget helt nyt i Danmark, hvorimod de allerede anvendes i stor stil i Japan. Billetlugen er overbevist om, at brugen af QR-koder også vil blive et hit i Danmark i nærmeste fremtid.

Du kan se en video om, hvordan det nye system fungerer her: http://www.youtube.com/BilletlugenMedia.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA