x

Christina Aguilera klar med nyt til juni

Christina Aguilera klar med nyt til juni

Tidligere på ugen kunne vi fortælle, at den første single fra Christina Aguileras kommende album "Bionic" har premiere på mandag, og nu har den amerikanske sangerinde så valgt at offentliggøre udgivelsesdatoen for resten af albummet. Derudover har hun også officielt bekræftet en god portion rygter omkring hendes samarbejdspartnere på pladen, heriblandt Christopher "Tricky Stewart", Hill & Switch og Ladytron. Linda Perry er også tilbage som sangskriver og producer for Aguilera (Perry har forfattet og været producer på hit-singlerne "Hurt", "Beautiful", "Candyman" og mange flere ), med en ballade, der hedder "Lift Me Up". På sin hjemmeside fortæller Aguilera om arbejdet med pladen:

"Det har været en helt fantastisk oplevelse at arbejde på pladen med så mange talentfulde kunstnere og producere, som jeg beundrer. De kunstnere, jeg valgte at arbejde med, har tilføjet så mange unikke soniske lag på "Bionic". Det var min intention at træde ind i deres verden, og kombinere, hvad de laver med min egen vision og lyd. Resultatet er magisk."

Titlen "Bionic" skulle ifølge Aguilera selv reflektere, at man får en helt ny side af hendes talenter at høre. Hun skulle have eksperimenteret med helt nye genrer, og lover i øvrigt også at hun bruger sin legendariske stemme på måder, man ikke tidligere har hørt fra hendes side. I hendes egne ord beskrives lyden således:

"Jeg har været i stand til at udforske og skabe en frisk og sexet lyd, hvor jeg har brugt elektroniske såvel som organiske elementer, og temaer, der går fra legende til introspektive. Jeg glæder mig utrolig meget til, at mine fans får den nye lyd at høre. Jeg tror ikke, at det er en lyd, som nogen ville forvente."

"Bionic" udkommer herhjemme mandag den 7. juni, og den første single, "Not Myself Tonight", kan streames på Christina Aguileras officielle hjemmeside tirsdag den 30. marts, og kan købes på iTunes fra mandag den 12. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA