Nyhed

Northside Festival lanceres i Århus

Mew, Nephew, Veto, Selvmord og Turboweekend optræder til helt ny festival i Smilets By til sommer

En ny festival har set dagens lys, denne gang i Århus. En række arrangører har stablet en Århus-festival på benene, som er i familie med to af Tysklands største festivaler, Hurricane og Southside. De tre festivaler kommer til at ligge den samme weekend, for på sigt at kunne trække store navne på scenen til alle tre festivaler. En af Northsides initiativtagere, Brian Nielsen, fortæller i en pressemeddelelse om projektet:

"Man starter ikke bare en festival sådan uden videre. Man kan bare kigge sig omkring i Danmark og se, hvor mange år de store festivaler har brugt. Vi håber, at Northside hen ad vejen kan få skabt det fundament, der skal til, så man kan præsentere endnu større navne, og her bliver det en stor fordel med "broder-festivaler" i udlandet. I år har vi valgt at fokusere nationalt. Vi har sat et program sammen med de største danske navne, men også et program der viser, at vi går efter et stærkt og relativt progressivt et af slagsen."

Programmet byder altså kun på danske navne i denne omgang, men til gengæld er det lykkedes at trække bands som Mew (billedet), Nephew og Veto til scenen, der kommer til at ligge på Tangkrogen. I alt præsenteres fem navne, og de skal alle spille på en enkelt dag. Hele programmet kan ses nedenfor.


Northside Festival afvikles lørdag den 19. juni fra klokken 13.00 - 24.00 på Tangkrogen. Billetterne sættes til salg på festivalens hjemmeside, fra på mandag den 29. marts klokken 10.00, og koster indtil den 30. april 245 kr. plus gebyr.

Program:

Nephew


Mew

Veto

Selvmord


Turboweekend

 

ANNONCE