x

Forsmag på Stone Temple Pilots' nye album

Forsmag på Stone Temple Pilots' nye album

Om en måneds tid er der guf for Stone-fans, når bandets første album siden 2001-udgivelsen "Shangri-La Dee Da" kommer på gaden.

Men allerede nu er der, hvad Stone Temple Pilots kalder en "World Premiere" på deres nummer "Between The Lines" – og det med et twist. For at høre nummeret skal du for det første have en Twitter-konto, og dernæst skal du gå ind på deres officielle side og derfra sende et tweet om sangen til dem, der følger dig. Smart, smart.

Bandets forrige album, det støvsamlende "Shangri-La Dee Da", fik i sin tid 4 stjerner af GAFFAs Finn P. Madsen, der om pladen skrev "på Shangri-La Dee Da vender STP tilbage i god form med deres bedste udspil i syv år". Han mente altså, at de to mellemliggende plader, "Tiny Music..." og "No. 4", ikke nåede samme højder som 1994-udgivelsen "Purple". Hvis han havde ret dengang, i 2001, kan vi håbe, at bandet har lyttet til ham - og måske af denne grund ventet mere end syv år med at indspille igen.

Det finder vi først ud af om en måned, men forretten – det Twitter-affyrede nummer "Between The Lines" – kan måske give os en ide.

Selve albummet "Stone Temple Pilots" udsendes, som tidligere skrevet, den 24. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA