x

Joey Moe "Yo-Yo" på Europas læber

Joey Moe "Yo-Yo" på Europas læber

Joey Moe har netop skrevet kontrakt med Universal i Tyskland. Aftalen betyder, at hans seneste hit "Yo-Yo" kommer ud i hele Europa i løbet af foråret, og i den forbindelse har den danske r'n'b-sanger overtsat sit hit til engelsk.

Det er i øvrigt den samme afdeling af Universal Tyskland, der lige nu har stor succes med danske Aura, der står bag aftalen med Joey Moe.

"Yo-Yo" er et af de største danske klubhits i nyere tid, og har netop taget rekorden for at være det nummer, der har ligget længst tid på den danske dancechart, idet den har ligget på listen i et helt år. Videoen til sangen har rundet tre millioner views på YouTube, og singlen er solgt i over 40.000 eksemplarer i Danmark indtil nu.

Amager-drengen Joey, der i år fejrer sin 25-års fødselsdag, er måske et eksempel på, at man ikke behøver udgive et album hvert eneste år i vores moderne – og mere single-orienterede – musikalske maskine. Hans forrige album, "Moetown", udkom for fire år siden.

Derefter har r'n'b-/hip-hop-sangeren udelukkende udgivet singler, og det er blevet til intet mindre end fem styks siden sidste album – heriblandt "Yo-Yo", "Jorden Er Giftig" og "Det Går Ned I Nat".

Med udsendelsen af sit hit i Tyskland kan Joey Moe se frem til et travlt år. Han har netop udsendt sit andet album "Grib Natten" herhjemme, han er aktuel med den nye single "Du Er En Ener", og så skal han på en lang forårs- og sommertour sammen med sin kollega Burhan G. De to spiller over 20 jobs sammen i løbet af de næste fem måneder. De åbner blandt andet Tivolis koncertrække i København den 16. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA