x

Usher er tilbage efter skilsmisse

Usher er tilbage efter skilsmisse

Ushers sjette album "Raymond V Raymond" er gang på gang blevet forsinket, siden dets oprindelige releasedato i sommeren 2009. I dag udkommer albummet endelig. Det er opfølgeren til "Here I Stand" (2008), som – på trods af at den solgte mere end en million eksemplarer på verdensplan – blegnede i forhold til sangerens forrige multi-platin albums "8701" fra 2001 og "Confessions" fra 2004.

"Jeg havde checket ud. Jeg gik hele vejen for at blive en super ægtemand og en super far. Jeg tænkte: Jeg bliver nødt til at være seriøs hele tiden. Jeg lagde min swagger for en stund, men jeg smed den ikke væk. Nu er tiden inde til at få den igen." Sådan siger en sortklædt Usher i et interview til Reuters, naturligvis iført solbriller under hele interviewet.

Det nye album er det første album fra r'n'b-vokalisten, siden han blev gift, og kort efter skilt fra Temeka Foster. Spørgsmålet er nu: Kan Usher genvinde det terræn, han har tabt de seneste år? Til det svarer Lamonda Williams, chefen for video on demand for Music Choice:

""Here" var et overgangsalbum, der tog ham fra den Usher, vi kendte og gik igennem turbulente ægteskab og skilsmisse. Nu er der igen en i-dit-fjæs krukkethed, men på en 'jeg er fri"-måde."

Det bliver en udfordring for Usher at genvinde sin stjernestatus, men manden er mere end håbefuld. Han fortæller: "Jeg er kommet gennem en metamorfose, og jeg er nu i mit nye skind. Meget, der kunne have knækket mig, er sket gennem de sidste år, men jeg står stadig, genfødt med en ny fred, selvtillid og energi. Jeg har ild i mine øjne."

Det nye album "Raymond V Raymond" indeholder 14 nye sange, med alt fra ballader til pumpende beats. Det udkommer i dag i Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA