x

Beck laver musik til ny film

Beck laver musik til ny film

Fans af tegneserien "Scott Pilgrim" ligger i øjeblikket i spasmer over den snart biografaktuelle filmatisering af hæftet. Nu kan de få selskab af den amerikanske singer-songwriter Becks tilhængere. Beck har lavet den musik, som hovedpersonens band spiller i filmen.

Ind til videre er der afsløret to tracks fra sangeren med de nordiske aner, og den ene kan halvvejs opleves i filmens trailer, som du kan se herunder. Hoved- og titelrollen spilles af Michael Cera fra filmene "Juno", "Nick And Nora's Infinite Playlist" og "Superbad", men rollelisten tæller også navne som Mary Elizabeth Winstead og Jason Schwartzman.

Scott Pilgrim er en amerikansk tegneserie af Bryan Lee O'Malley, der handler om den unge canadiske mand Scott, en halvdoven stenertype og bassist i bandet Sex Bob-Omb. Scott forelsker sig i den amerikanske pige Ramona, men for frit at kunne date hende, må han først overvinde hendes syv onde ekskærester, og pludselig er styneren blevet til en helt.

Soundtracket vil ydermere indeholde ny musik fra Metric, og hele pladen holdes sammen af Radiohead (og Beck)-producer Nigel Godrich.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA