x

Tina Dickow udgiver nyt album til september

Tina Dickow udgiver nyt album til september

Tina Dickow udsender nyt album til september. I forbindelse med albummet tager hun til november med på en 18 stop lang turné, der bliver den største i hendes solokarriere. Billetsalget starter tirsdag den 6. april, lige efter påske.

Albummet får titlen "Welcome Back Colour" og første single udkommer i forsommeren. "Welcome Back Colour" bliver sangerindes femte album, og efter at have boet i London i otte år er hun også vendt hjem til Danmark og flyttet til København. Sangerindes popularitet er stille roligt vokset med udgivelser som "In The Red" (2005) og "Count To Ten" (2007), og hun har også indspillet numre og turneret med Zero 7.

Sidst hun turnerede i Danmark, var det med Tv-2-sangskriveren Steffen Brandt, og det århusianske makkerpar har tidligere markeret sig sammen ved at lave en dansk fortolkning af Leonard Cohens "Hallelujah", som de blandt andet optrådte med på Roskilde Festivalens Orange Scene i 2008.

På det seneste har Tina Dickow udsendt triple-ep-udgivelsen "A Beginning, A Detour, An Open Ending" og filmsoundtracket "The Road To Gälve" til filmen "Oldboys" af Nikolaj Steen. Sidstnævnte sikrede sangerinden to Robert-statuetter og GAFFA-prisen tidligere på året.

Til november tager sangerinden landet rundt med fuldt band. Og der er lagt op til en stor turné, idet hendes tre sidste jobs skal foregå på store spillesteder som KB-Hallen, Odense Idrætshal og Scandinavian Congress Center.

"Welcome Back Colour"-turnéplan:

3. november: Det Musiske Hus, Frederikshavn
4. november: Værket, Randers
5. november: Skråen, Aalborg
6. november: Kulturcenter Limfjord, Skive

10. november: Portalen, Greve
11. november: Roskildehallen, Roskilde
12. november: Gjethuset, Frederiksværk
13. november: Stars, Vordingborg
14. november: Borgerforeningen, Svendborg

17. november: Godset, Kolding
18. november: Tobakken, Esbjerg
19. november: Jysk Musik & Teaterhus, Silkeborg
20. november: Horsens Ny Teater, Horsens
21. november: Pavillonen, Grenå

25. november: KB-Hallen, København
26. november: Odense Idrætshal, Odense
27. november: Scandinavian Center, Århus

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA