x

Spleen United aktuelle med remix-ep

Spleen United aktuelle med remix-ep

Mens vi venter på at Spleen United får færdiggjort (eller påbegyndt) opfølgeren til deres 2008-album "Neanderthal", er der nu mulighed for at lægge ører til syv nye remixes af deres single "Suburbia."

Det er det elektroniske label Iboga Records, som står bag udgivelsen, der blandt andet sælges via iTunes og Beatport og byder på remixes af Rune RK, Steen Thottrup, Antix, DJ Emok & Lenny Ibizarre, Jacob Bech og Orion. 

Tidligere på året dukkede der også et "Suburbia" remix op af The Juan MacLean fra DFA Records (LCD Soundsystem, Hot Chip, Yacht, Hercules & Love Affair), og det kan hentes ganske gratis her

Og for nu at runde "Suburbia" remix-historien af, så udkom der sidste efterår en særudgave af "Sound Of Copenhagen"-kompileringen hvor danske Filur (Tomas Barfod and Kasper Bjørke) havde haft Spleen United-nummeret under kærlig behandling.

Sidst, men ikke mindst, kan det nævnes at Spleen United også snart er aktuelle med deres udgave af "Sæsonen Er Slut" på det kommende C.V. Jørgensen-hyldestalbum "12 Bud på CV", der udkommer 3. maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA