x

Birk Storm trommer på Troels Abrahamsens tour

Birk Storm trommer på Troels Abrahamsens tour

Når Troels Abrahamsen i maj drager landet rundt og præsenterer sit nye album, vil han få hjælp af Vuf Records' succesrige soloartist Birk Storm. Den talentfulde rytmist skal stå for livliggørelsen af trommerne, når det melankolske electrobudskab skal overføres til publikum.

Birk Storm har i indeværende år allerede en fed sæk af oplevelser at se tilbage på. Han har spillet i Danmark og Sverige, remixet for såvel hjemlige som udlandske kunstnere, og er ifølge hans Facebook gået i gang med at arbejde på det næste album. Dertil er han også blevet far, men alligevel glæder han sig over Abrahamsens råb om hjælp.

Troels Abrahamsen udsendte i marts måned sit forsinkede, andet soloalbum "BLCK" under navnet Troels Abrahamsen, mens Birk Storm, som tidligere har været trommeslager for Band Ane og Outlandish, debuterede med sit soloalbum "I Don't Care" i februar 2009.

"Jeg har i de sidste par kun spillet meget lidt trommer pga. mit arbejde med [navnet] Birk Storm, så da Troels ringede og tilbød mig tjansen som trommeslager på hans forårstour, skulle jeg ikke overveje længe. Troels' musik er på en gang simpel og utrolig avanceret. De rytmiske lag er ret komplekse, og det er en ren legeplads for mig som trommeslager.Jeg glæder mig som et lille barn til at komme ud og spille på gryderne igen," udtaler Birk i en pressemeddelelse fra det dedikerede danske selskab.

6. maj - Aalborg, Skråen
7. maj - Odense, Magasinet
8. maj - København, Vega

12. maj - Kolding, PitStop
13. maj - Rønne, Muzikhuset
14. maj - Århus, Train

Billetter på GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA