x

Korn får ny pladekontrakt

Korn får ny pladekontrakt

I 2005 underskrev Korn en fem år lang aftale med EMI/Virgin, der sikrede dem 25 millioner dollars mod levering af to plader samt overdragelse af 30 procent af deres indtægter på billetsalg, merchandise og alt andet Korn-relateret materiale. Den aftale er nu udløbet, og bandet har derfor lavet en ny aftale med selskabet Roadrunner, og første samarbejde mellem de to parter er albummet "Korn III: Remember Who You Are".

Albummet er det første indspillet med producer Ross Robinson siden "Life Is Peachy" fra 1996, og da han også stod bag debutpladen er det tredje udgivelse indspillet med Robinson, der også har indspillet et album med coverversioner sammen med bandet. Det album er dog endnu ikke udkommet.

Ifølge Billboard forventes bandets niende album at ligge klar til juni, og om valget af Roadrunner som ny samarbejdspartner siger bassisten Fieldy:

"Da vi blev klar til at udsende denne plade, kunne vi ikke komme på nogen bedre til at hjælpe os end Roadrunner, det eneste selskab, der efterhånden overhovedet forstår rockmusik".

Frontmand Jonathan Davis har tidligere i år udtalt, at man kan forvente, at bandets lyd vil minde om den, man kender fra gruppens to første udgivelser, og at det vil være en del mere simpelt og direkte end de senere års udgivelser.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA