x

Dr. Dre og Jay-Z har ny single på vej

Dr. Dre og Jay-Z har ny single på vej

Inden en baseballkamp mellem Boston Red Sox og New York Yankees forleden fik Dr. Dre og produceren Jimmy Iovine sig en snak med en New England Sports Network journalist. Under dette interview fik de blandt andet bekræftet rygterne om en indspilning med Jay-Z og Dr. Dre.

Det nye nummer har fået titlen "Under Pressure" og i interviewet refereres der til sangen som en kommende single.

"Den nye sang Dre har i sine lommer hedder 'Under Pressure.' Det er en helt ny single af Dre og Jay-Z," fortalte Iovine og tilføjede, at det er den sang han ville bruge som sin slagsang, hvis han var en Major League-baseballspiller.

Under interviewet fik Dr. Dre også gjort lidt reklame for det mesterværk, han har arbejdet på gennem de sidste to år. Og det er ikke det længeventede album "Detox" der er tale om, men derimod hovedtelefonerne Beats, som han og producer-entrepreneuren Jimmy Iovine har udviklet sammen med firmaet Monster Cable.

Dr. Dres makker Jay-Z har tidligere på året været i studiet med Jack White, hvor rapperen strøede ord hen over Whites guitarriffs. Desuden har Jay-Z, i vinters, arbejdet sammen med Will Smith på musicalen "Fela!" om afrobeat-pioneren Fela Kuti.

Det forventes at "Under Pressure" vil blive udsendt senere i april som første singleudspil fra albummet "Detox", men hverken single eller album har endnu fået en udgivelsesdato.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA