x

Dylan lægger lydspor til ny film

Dylan lægger lydspor til ny film

Bob Dylans pen vil øjensynligt ikke ligge stille. Ikke nok med at den gang på gang efterlader sig et spor af storslåede sange, så har den også kradset elektriske erindringer og filmiske finurligheder på det seneste. Nu kommer der endnu mere nyt fra sangskriveren, denne gang i form af en stribe sange til en ny film.

I 2003 skrev Dylan, sammen med Larry Charles, manuskriptet til filmen "Masked And Anonymous", som Dylan også havde hovedrollen i. Og nu har poetens pen så skrevet intet mindre end 16 nye sange til Olivier Dahans nye film "My Own Love Song".

Den 68-årige sanger-sangskriver har ikke kun skrevet soundtracket, det er også manden selv, der synger de fleste af sangene. Men også Renée Zellweger kan høres synge en af legendens sange, nemlig sangen "Life Is Hard". Skuespillerinden synger også den amerikanske klassiker "This Land Is Your Land".

Filmen er en roadtrip-film om en sangerinde, der er lænket til en kørestol, og hendes bedste veninde, der drager til Memphis. Det har fået nogle kritikere til at kalde filmen "Crazy Heart med en kvinde", som reference til filmen, der for nylig gav Jeff Bridges en Oscar. Udover Renée Zellweger har filmen også Forest Whitaker, Madeline Zima og Nick Nolte på rollelisten.

Filmen "My Own Love Song" har premiere i USA den 22. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA