x

Første Pavilion Junior-navne til Roskilde

Første Pavilion Junior-navne til Roskilde

I denne uge løfter Roskilde Festival sløret for, hvilke navne der i år skal varme op til fire dage med musik på Orange Scene. Opvarmningen sket som altid på Pavilion Junior-scenen, og de første tre navne til denne scene er Ghost Society (billedet), Freja Loeb og My Evil Twin.

Førstnævnte dækker over Tobias Wilner (Blue Foundation), Sara Savery (People Press Play), Lasse Herbst (Choir Of Young Believers) og Frederik Sølberg (Lake Placid), der sammen har indspillet både en rost ep samt debutalbummet "The Back Of His Hands, Then The Palms", der ligeledes har fået flotte ord med på vejen.

Freja Loeb er indtil videre bedst kendt som vokalist på White Pony-tracket "Down At Jimmies", men her skal hun altså stå på egne ben, ganske som hun gjorde det som opvarmningsnavn for Hannah Schneider tidligere på året.

Sidste navn i denne omgang er My Evil Twin, der debuterede i marts måned med albummet "The Slow Escape". Det er sangskriveren Cecilie Enevoldsen, der er sin egen onde tvilling, og hun/de kan altså også opleves på Pavilion Junior til sommer.

Der kommer flere navne til programmet for Pavilion Junior i løbet af denne uge.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA