x

Limp Bizkit spiller op i KB Hallen

Limp Bizkit spiller op i KB Hallen

Der er nyt album på vej fra Fred Durst og hans vanlige legekammerater, og det skal naturligvis ikke gå ubemærket hen, ikke engang i lille Danmark, hvor bandet har planlagt et besøg i slutningen af september. Her vil man kunne opleve Limp Bizkit i KB Hallen.

"Gold Cobra", som det nye album kommer til at hedde, skulle være klar engang i juni, men en nærmere bestemt dato lader vente på sig. Durst og kompagni har heller ikke gjort sig ulejligheden at fortælle, hvad der er i vente på "Gold Cobra", men der går dog rygter om besøg fra blandt andre Neil Diamond og den evigt kommercielle Gene Simmons.

Den nye plade er den første, som Limp Bizkit sender ud med hele det oprindelige line-up på plads bag instrumenterne i ti år. Så hvis der sidder Bizkit-fans derude, der skulle have savnet Wes Borland og hans spade, får de nu chancen for et glædeligt gensyn, både i album-form og live. Da de gæstede Valbyhallen for seks år siden, Wes inklusive, var vores anmelder André Devantier bestemt ikke begejstret, og belønnede med kun 2 stjerner. Han udnævnte koncerten til at være "tam græsplæneklipning", og skrev blandt andet følgende:

"Han (Fred Durst, red.) kan næsten ikke få nok af at rose publikum denne aften i Valby-Hallen: Vi er gode til engelsk. Og vi får Limp Bizkit til at at føle sig, ligesom de var hjemme i Californien. Det skjuler dog ikke, at Fred Durst hverken er verdens største sanger eller rapper. Og i sammenligning med andre af tidens metalbands er Limp Bizkit mildest talt ikke særligt imponerende rent instrumentalt set: Både guitarist, bassist og trommeslager holder sig til halvkompetente funkmetal-klicheer og scratch-indsatsen bag det prangende turntabletårn midt på scenen nærmer sig det sløvt pinlige."

Om Limp Bizkit kan gøre det bedre i denne omgang, finder vi ud af søndag den 26. september i KB Hallen. Billetsalget starter i morgen, torsdag den 8. april klokken 10.00, og billetter vil som vanligt kunne købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA