x

Robbie Williams genindspiller Three Lions

Robbie Williams genindspiller Three Lions

Langt de fleste fodboldsange er ret kummerlige, så da det i 1996 lykkedes Lightning Seeds-frontmanden Ian Broudie i samarbejde med komikerne David Baddiel og Frank Skinner at skabe en hyldest til det engelske landshold, der var til at holde ud at høre på, blev den naturligvis et stort hit. Sangen blev genindspillet i 1998 og genudgivet i 2002 og 2006, og alle fire gange gik singlen ind i top tyve på den engelske singlehitliste. Nu skal sangen have endnu en tur rundt i manegen, men denne gang bliver det i en udgave med Robbie Williams.

Det er avisen The Sun, der har opstøvet, at Robbie vil fortsætte sit samarbejde med Trevor Horn ved at genindspille den fjorten år gamle fodboldsang. Robbie skulle eftersigende havde mødt Ian Broudie i et indspilningsstudie, og her blev de enige om, at de sammen skulle genindspille "Three Lions" endnu engang.

Selvsamme The Sun kan desuden meddele, at komikeren Russell Brand også skal medvirke på sangen. Brand har tidligere sunget i rollen som Aldous Snow i filmen "Forgetting Sarah Marshall", men om han skal synge på nummeret eller blot komme med vittige kommentarer undervejs, vides dog ikke.

Det forventes, at den nye version af "Three Lions" vil blive udsendt denne sommer inden VM I Fodbold sættes i gang i Sydafrika.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA