x

Whitney Houston aflyser koncerter

Whitney Houston aflyser koncerter

Whitney Houston skulle have påbegyndt sin Europaturné tirsdag 6. april med en koncert i Paris. Men den koncert blev aflyst på grund af sygdom, og nu er yderligere to koncerter blevet udskudt. Kilder siger, at sangerinden lige nu er indlagt på et privathospital i den franske hovedstad.

Den 46-årige sangerinde satte i december 2009 gang i en verdensturné, der startede i Rusland og efterfølgende tog hende til Asien og derefter Australien, hvor hun løb ind i nogle kontroverser. Her var der rapporter om utilfredse tilskuere, der brokkede sig over koncerterne, hvor Houston virkede, som om hun havde vejrtrækningsproblemer og ikke kunne synge sine gamle hits.

Efter en pause på en måned skulle "Nothing But Love World Tour" i gang igen, men første koncert blev aflyst på grund af en næse- og halsinfektion. I følge Reuters lod sangerinden sig indlægge på The American Hospital i Paris, hvilket hospitalets talsmand dog hverken vil af- eller bekræfte.

Infektionen har betydet, at Houston også har måttet aflyse to engelske koncerter i Manchester 8. og 9. april, og turnéen kommer altså derfor tidligst i gang igen 11. april i Glasgow i Skotland. De engelske koncerter vil dog blive afviklet til juni, når Whitney Houston har givet en række skandinaviske koncerter, der inkluderer besøg i Forum i København 3. og 4. juni. Der er fortsat ledige billetter til begge koncerter, der kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA