x

Kellermensch hyldes på BBC 1

Kellermensch hyldes på BBC 1

I november sidste år kunne vi fortælle, at Kellermensch havde fået invitationer til at kigge forbi fra to af Storbritanniens største radiostationer, BBC Radio 1 og Radio XFM, en stor chance for et dansk band, der endnu ikke har udgivet noget i landet. Esbjergenserne slog forleden et smut forbi de legendariske Maida Vale studier i London for at indspille en radiosession, og resultatet blev sendt i en særudgave af Dan Carters populære The Rock Show mandag nat.

Dan Carter fik øjnene op for Kellermensch, da de sidste år spillede på Spot Festival, som han overværede. Carter har udnævnt dem til at være "et af de bedste bands der er kommet ud af Danmark", og han blev bestemt ikke skuffet, da bandet spillede de fire sange til showet, "Moribund Town", "All Time Low" og "The Day You Walked" fra deres selvbetitlede debutalbum, samt det for showet obligatoriske cover-nummer, "Wolf Like Me" af TV On The Radio.

Carter sagde i udsendelsen om sessionen:

"De er et super fedt live band, og de har leveret en af de fineste live sessions vi nogensinde har oplevet i Maida Vale-studierne."

Michael Iversen fra Persona Non Grata Records, hvor Kellermensch er signet, udtrykker begejstring for den oversøiske eksponering, og den interesse de britiske medier udviser for gruppen. Han fortæller også, at der arbejdes på højtryk for at få Kellermenschs debut udgivet derovre, gerne allerede i løbet af sommeren i år.

Hele programmet med Kellermensch kan streames på BBC's hjemmeside. Har man lyst til at opleve Kellermensch live er der også mulighed for det denne weekend, hvor de gæster Von Hatten i Randers fredag den 9. april klokken 20.00, og The Rock i København lørdag den 10. april klokken 22.00. Der kan købes billetter til begge koncerter via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA