x

Mates Of State samler coverversioner

Mates Of State samler coverversioner

Kori Gardner og Jason Hammel har siden 1997 udgjort duoen Mates Of State, og tre år senere debuterede de med albummet "My Solo Project", den første af deres fem udgivelser til dato. Men til sommer udsender gruppen endnu et nyt album, denne gang dog udelukkende bestående af coverversioner.

Den kommende udgivelse har fået titlen "Crushes (The Covers Mixtape)", og her kommet det amerikanske ægtepar vidt omkring. Bandet har tidligere varmet op for Death Cab For Cutie, så det er ikke så sært, at de har valgt at tage kampen op med "Technicolor Girls" fra "The Forbidden Love" ep'en, og navne som Tom Waits, Nick Cave og Daniel Johnston har jo inspireret et væld af sangskrivere.

Men der er også blevet plads til mere obskure valg (Vashti Bunyan og Dear Nora), og så er den helt store overraskelse, at duoen, der er bedst kendt for den The New Pornographers-agtige "For The Actor", har kastet sig over The Mars Volta. Det er sangen "Son Et Lumiere" fra gruppens debutalbum "De-Loused In The Comatorium", der kommer under behandling, og mon ikke det to mand store orkester har lavet den betragteligt om.

Der foreligger endnu ikke en officiel udgivelsesdato for "Crushes (The Covers Mixtape)", der dog forventes at ligge klar til sommer.

Tracklisten på det kommende album er som følger:

01 Laura (Girls)
02 Son et Lumiere (The Mars Volta)
03 Sleep the Clock Around (Belle and Sebastian)
04 Technicolor Girls (Death Cab for Cutie)
05 Long Way Home (Tom Waits)
06 Love Letter (Nick Cave)
07 Second Hand News (Fleetwood Mac)
08 17 Pink Sugar Elephants (Vashti Bunyan)
09 Roller Coaster Ride (Dear Nora)
10 True Love Will Find You in the End (Daniel Johnston)


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA