x

Kings Of Leon i studiet igen

Kings Of Leon i studiet igen

De, der har deres sonar rettet mod, hvad der bobler op fra Twitters dyb, har på det seneste haft mulighed for at følge med i, hvad drengene fra Kings Of Leon har gang i. Det er Kings Of Leons hårdtslående trommeslager, Nathan Followill, der sender signaler ud i æteren – signaler der fortæller os, at bandet er i studiet og arbejder på et nyt album, som opfølger til deres storsælger "Only By The Night".

I mandags var det en kombination af en indrømmelse og begejstring Followill sendte ud, da han skrev: "Jeg er fyldt med begejstring og tømmermænd på samme tid", hvorefter han skrev at den første dag i studiet havde været "en musikalsk succes."

Tirsdag var trommeslageren stille, i hvert fald på Twitter, men onsdag fik han sonaren til at bippe igen, da han skrev at Kings Of Leon havde "lagt nogle jams som jeg tror, I alle vil synes om."

Kings Of Leons forrige album "Only By The Night" fik fem velfortjente stjerner af GAFFAs anmelder Erik Barkman, der skrev:

"Det første, øret hæfter sig ved, er Caleb Followills vokal. Væk er den mundkartoffel, der før kunne få Kings Of Leon-frontmandens sydstatsmanerer til at lyde lovligt villede. Nu står hans stemme nøgent og stærkt. Det næste, man bemærker, er Only By The Night's rummelige sound. Der er højt til loftet på de elskelige bonde-skråstreg-drengerøves fjerde album, der som det første lyder designet til verdens helt store scener – ikke snuskede kælderbeværtninger med hø på gulvet."

Om femte album bringer familien Followill endnu tættere på stjernerne må tiden vise, men sikkert er det, at GAFFA vil holde jer opdaterede.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA