x

Missy Elliott giver dansk koncert

Missy Elliott giver dansk koncert

Det kommende album fra Missy Elliott lader fortsat vente på sig, men nu er der i det mindste offentliggjort en dansk koncertdato. Så mon ikke der også er lidt nyt på programmet, når rapperen går på scenen i Store Vega 23. juli.

Missy Elliott har vundet seks Grammy-priser og har solgt mere end otte millioner eksemplarer af sine seks soloplader, samt været med til at skubbe grænserne for videokunst sammen med instruktøren Hype Williams. Hendes seneste udgivelse er "The Cookbook" fra 2005, og planen var, at det album skulle have været fulgt op af albummet "Block Party" i efteråret 2009.

Albummet er dog blevet udskudt flere gange, og der er fortsat ikke sat en endelig udgivelsesdato. Det vides dog, at Missy har refereret til det kommende album som mere "musikalsk og melodisk" end tidligere, og udover den faste makker Timbaland har også Pharrell Williams, T-Pain og Swizz Beats været involveret i produktionen.

Rapperen har indspillet sange til pladen sammen med Amy Winehouse, Lil Wayne og Melanie B, men det ligger ikke fast, om disse kollaborationer også dukker op på den endelige udgivelse.

Men sikkert er det dog, at Missy Elliott giver koncert i Store Vega 23. juli, og billetter kan købes fra fredag 9. april klokken 10:00 via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA