x

Noel laver ordensregler for Liam

Noel laver ordensregler for Liam

Noel Gallagher har optegnet nogle meget stramme ordensregler for lillebror Liam – som SKAL følges til punkt og prikke, hvis Noel skal deltage i den opkommende amerikanske tour. Liam skal simpelthen holdes i stramme tøjler, fra tourens første spilledato, i Las vegas, den 11. Maj. Det er slut med pigesjov, druk, stoffer, langvarige afterpartys, natklubber og – hold fast: bandeord. Det er den evigt sandhedssøgende engelske kopi af en avis, The Sun, som bringer oplysningerne til torvs.

Noel forlod Oasis sidste sommer, midt under bandets turne i Spanien, blandt andet fordi Liam gjorde fuldstændig hvad der passede ham. Skal Oasis overleve som band, ved Liam altså nu hvad han har at rette sig efter. Chris Robinson, frontman i the Black Crowes, som skal være Oasis opvarmningsband på USA-touren, har haft en del af de samme oplevelser med SIN bror Rich. Robinson siger, at Oasis godt KAN overleve touren i intakt tilstand.

”Jeg ved hvad de går gennem, jeg har jo været der selv. Men hvad end der sker mellem brødre – rent arbejdsmæssigt og kreativt – så kan intet ændre ved dén kendsgerning, at de er brødre, at de kommer fra samme mor og far. Blod er simpelthen tykkere end vand. Drengene skal nok klare den”, fortæller Chris Robinson til The Sun.

Kan vi næsten klare én sommer mere med Brødrene Galimatias i overskrifterne?


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA