x

Sterling giver koncerter

Sterling giver koncerter

Seneste album fra Sterling har omkring en måned på bagen nu, og båret frem af flotte anmeldelser tager bandet i denne uge turen til Århus og København for at give koncerter. De kan opleves i aften på Musikcaféen i Århus og fredag på Loppen i København.

Både Berlingske Tidende og Information udråbte i marts måned albummet "Tonemaskinen" som bandets til dato bedste udgivelse, og de seneste måneder har man også kunne høre singlen "Vi Kommer Aldrig Hjem" med jævne mellemrum på P3.

Også her hos GAFFA var vi begejstrede for trioens tredje fuldlængdeudgivelse, hvor bandet af Ole Rosenstand Svidt blev rost for de "ørehængende melodier og de skarpe, humoristiske og ordspilsrige tekster" samt sangen "Liv På Mors", der tidligere er dukket op på antologien "Hjemstavn".

Den dukker formodentlig også op live, når Sterling i denne uge giver koncerter, og mon ikke også bandet plukker lidt fra "Solo Danser Mama Sjus", "Der Er Et Yndigt Land" og ikke mindst ep'en "Estadio Camp-Let", der indeholdt hittet "Ubesvaret Opkald".

Sterling kan opleves her:

Torsdag, 8. april - Musikcafeen, Århus
Fredag, 9. april - Loppen, København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA