x

Jay Electronica kommer ikke i aften

Jay Electronica kommer ikke i aften

Vegas hjemmeside fortæller nu, at den ellers meget ventede optræden af Jay Electronica ikke vil finde sted. Rapperen, der blandt andet er kendt som producer for Nas og for sin massive brug af filmsoundtracks i sine produktioner, har aflyst sit opvarmningsgig i aften i Vega. Her skulle han have været på scenen før Mos Def.

Electronica skulle ellers have sørget for den gode stemning inden aftenens hovednavn skulle gå på, men den opgave overlader han nu til den danske elektroniske soul-duo Quadron. De har hele tiden været sat på som support, og Jays aflysning giver dem både en større udfordring og en større mulighed for at vise deres evner.

Der var ellers store forventninger til den abstrakte lyrikers show, der skulle have været hans første i Danmark nogensinde. Han anses som en af de mest interessante kometer på den alternative hiphop-himmel, og på genresitet Rapspots diskussionsboard er aflysningen godt i gang med at manifestere sig i form af ramaskrig over hele linien. Her var der flere, der anså Jay Electronica for aftenens hovednavn.

Mos Def og Quadron kan opleves i aften 8. april i Store Vega, og der er fortsat ledige billetter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA