x

Topproducer på næste Mew-album

Topproducer på næste Mew-album

Det er nu offentliggjort, at det danske falset-rockband Mew har fået Michael Beinhorn som producer til det album, der skal udgives i november. Michael Beinhorn er særdeles anerkendt og har bl.a. været producer for store navne som Korn, Marilyn Manson, Red Hot Chili Peppers, Aerosmith og på "Superunknown" med Soundgarden, men har dog også arbejdet med bl.a. jazz og eksperimentalmusik.

Man må gå ud fra, at Beinhorn spår Mew stor succes, da Mew ikke umiddelbart er et band med budget til at betale en af verdens "tungeste" producere.

Det er tankevækkende, at Mew, der på det forrige album "Frengers" kombinerede en hård grundtone (måske skyldtes den også den halvtunge producer Rich Costey, der har arbejdet med bl.a. Rage Against The Machine og Audioslave) med en drømmende sfærisk stemme og instrumentering, finder en producer som Beinhorn. Da Beinhorn er mester i målrettet hård produktion, kunne man forestille sig, at Mew vil fortsætte i samme spor med de hårde anslag, som man kunne tænke sig vil blive intensiveret på næste album.

Bassist Johan Wohlert udtaler dog, at Beinhorn har tænkt sig at ville gå nye veje med bl.a. Mew. Mew og Bienhorn vil gå i studiet for at indspille pladen i Los Angeles i juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA