x

Joe True giver gratis mixtape

Joe True giver gratis mixtape

Joe Trues albumdebut som soloartist, "Den Ægte", udkom i september sidste år, men musikken spiller stadig. Lørdag 10. april udkommer bonusmixtapet "Den Ekstra" nemlig som gratis download på joetrue.dk.

Mixtapet fremlægges med et glimt i øjet som "et studie i stilarter" – hvilket skal forstås som "blandet lir fra rodekassen". 24 tunes, der spænder fra tight rap og remixes for hiphop-kræskendere til humoristiske uhyrligheder og streetsingler, fremelsket i studiet i årene 2003-2009.

"Den Ekstra" panorerer blandt andet over perioden, hvor det længe ventede soloalbum er blevet til, og dele af den kan derfor ses som en slags ekstramateriale, et kig bag om scenen i "skabelsen af en klassiker". Blandingen gæstes af blandt andre Sphaeren, Twajs og Machaha, og indeholder produktioner fra Klumpe K, Pilfinger og DJ Jsl med flere.

En uge efter man har hentet mixtapet fra hjemmesiden, kan man så tage ind på Christiania, nærmere bestemt Operaen, og opleve "Mr. Skidego'" live i et bombastisk opstillet cultureclash. Her får reggae for en aften lov at smelte sammen med sin fjerne slægtning, hiphoppen. Her spiller en sand hær af kunstnere fra de to verdener, og scenen invaderes blandt andet af Chin Ono, Tyde T, Alec Burton og Paulo.

Billetter koster 60 kroner, og sælges kun i døren. Festen starter kl. 21, og slutter kl. 04. Se mere på Facebook.

Hent "Den Ekstra" gratis fra i morgen 10. april på JoeTrue.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA