x

Robert Pattinson som Kurt Cobain

Robert Pattinson som Kurt Cobain

Stjernevampyren fra biografhittene "Twilight" og "New Moon", Robert Pattinson, har – hvis rygterne holder stik – så godt som fået rollen som Nirvanas legendariske frontmand Kurt Cobain i en ny film.

Robert Pattinson fortæller til The Sun, at han altid har set sig selv som værende mere musiker end skuespiller, og anerkender, at guitaren er hans bedste ven. Derfor er det, synes han selv, oplagt for ham at spille Nirvanas sanger og guitarist i filmen, der har arbejdstitlen "All Apologies".

Det er Courtney Love, enken efter Kurt Cobain, der har fat i trådene omkring filmen om hendes tidligere mand, og hun har ifølge avisen på det sidste været i jævnlig kontakt med Pattinson. Love har desuden givet udtryk for, at hun gerne vil have Scarlett Johansson til at spille hendes rolle – og det kan man jo godt forstå. Scarlett Johansson er for øvrigt veninde med Frances Bean, Love og Cobains datter.

Som instruktør er der rygter om ingen ringere end David Fincher, manden bag storslåede film som "Fight Club", "Se7en" og "Benjamin Buttons Forunderlige Liv". Han kommer dermed i konkurrence med den Oscarnominerede Oren Moverman, der lige nu arbejder på sin egen Nirvana-film, der er baseret på bogen "Heavier Than Heaven".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA