x

DJ Noize styrer beatet

DJ Noize styrer beatet

Til september starter årets MC's Fight Night freestyle-arrangement, først med indledende runder i vest, siden i øst, og slutteligt er der finale i oktober. Når rapperne dette år skal forsøge at banke hinanden ud af ringen, bliver det for første gang uden akkompagnement af den trofaste DJ Static. Han har efter ti år på skuden valgt at forlade den, og i stedet gøre plads til den talentfulde DJ Noize.

DJ Noize er, ligesom sin forgænger, en rigtig DJ-mester. Han har vundet verdensmesterskabet i mix, DMC World DJ Championship, tilbage i 1996, og, som den første ikke-amerikaner nogensinde, vandt han i 1994 New York Music Supermen DJ Battle. Noize blev også Europamester i mix i 1998, og herhjemme har han vundet det nationale mesterskab fem gange.

Noize og Static har i øvrigt tidligere spillet sammen i DJ-trioen Denmark's Finest i selskab med DJ Shine samt i gruppen Majors sammen med rapperne Nat Ill, Negash Ali og J-Spliff.

MC's Fight Night fejrede sidste år ti års jubilæum, og siden starten i det spæde, tredje årtusinde, har besætningen talt prominente hiphop-personligheder som PTA, Jøden, Ezi Cut, Per Vers, Ataf og Jokeren. I dag består dommerpanelet af Clemens, Joe True og Jay-Bee alias Jeppe Bisgaard, søn af Hans-Otto Bisgaard.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA