x

New Young Pony Club spiller på Rust

New Young Pony Club spiller på Rust

Med fed inspiration fra firsernes postpunk og festlige pastelpartystil dansede New Young Pony Club i 2007 ind på alverdens rockscener. Med diskokugler og tempofyldte riffs fik deres musik publikums Converse-sko til at smelte, og debutpladen "Fantastic Playroom" fik af GAFFA fire stjerner. Den engelske gruppe er nu en måned efter udgivelsen af deres andet album klar til at vende tilbage til Danmark.

Bandet kunne nemlig opleves på Roskilde Festivals Pavilion-scene samme år, som de debuterede på plade, og koncerten var samtidig første mulighed i verden for at købe deres debutalbum. Her gav anmelder Kristian Bach showet fem stjerner.

"På en dag, hvor også NYPC's åndsfæller i The Klaxons spiller på festivalen, formåede bandet i den grad at få kontakt med- og gang i publikum. Faktisk så meget, at Tahita Bulmer til sidst mente, at publikum var "a crowd on the edge of an orgasm" - ikke helt galt ramt," jublede han efter koncerten på det mest mudderfyldte Roskilde nogensinde (7-9-13).

I marts udkom kvintettens andet album "The Optimist" også til fire stjerner i GAFFA, der bemærkede, at festen nu tre år efter debuten stadig var på kogepunktet, og ligeså firser og farverig som hidtil.

18. april kommer bandet så atter til Danmark. Nærmere bestemt er det Rust, der skal ligge lokaler til new-ravernes besøg, og det københavnske spillested garanterer på forhånd en fest, der trækker tænder ud og smager af blod.

Danske My Name Is Legion varetager opvarmningen denne aften, og de står bestemt ikke tilbage for firsernes synthesizere et cetera. Deres lyd, der af gruppen selv beskrives som det uægte barn af DJ Tiësto og Thom Yorke, er tempofyldt og nært beslægtet med NYPC's, om end en smule mindre rocket.

Begge bands kan opleves søndag 18. april kl. 21.00 på Rust, og billetter kan købes via GAFFA Live.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA