x

Janet Jackson er ligesom dig og mig:

Janet Jackson er ligesom dig og mig:

I et nyligt afgivet interview med det tyske magazin Der Spiegel, afslører Janet Jackson hvad det er der fylder hendes Jacksonske tankegang: sex. Sex, sex og mere sex. Hun fortæller nemlig, at årsagen til at hun synger så meget om sex, er at hun TÆNKER så meget på sex. Hun afslører endvidere, at det nye album All For You, indeholder en lang række referencer til sex, og selve sex-akten. På et nummer fantaserer hun således melodisk om, at hendes partner leger med hendes krop. Mens hun - på grafisk vis – beskriver et meget intimt samleje, på nummeret Would You Mind.

”Moderne popmusik, især rap, er ofte propfyldt med vold og tekster om vold. Hvorfor så ikke synge om sex i stedet? Trods alt har jeg sex på hjernen hele tiden”, fortæller hun det tyske blad. Hun fortæller endvidere, at forældrene – trods deres stærke religiøse tro – var meget seksuelle mennesker, samt at sex betød meget for dem. ”Trods alt fik de jo hele ni børn, så de må jo have ”gjort det” som kaniner”.

Janet forudsiger endvidere i interviewet, at hun snupper charttoppen fra storebror Michael, når hendes nye album udkommer. ”Jeg vil være den bedste. Og jeg har allerede fortalt Michael, at JEG er nummer 1 nu”, siger hun. Til slut indrømmer hun dog, at HVIS hun ikke klarer at blive nummer 1, så vil hun helst se storebroderen på dén plads: ”Alt andet lige, er det vigtigst at sucessen bliver i familien”.

Uhm …


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA