x

G3-2004 – Joe Satriani, Steve Vai og Robert Fripp til Danmark

G3-2004 – Joe Satriani, Steve Vai og Robert Fripp til Danmark

Mandag d. 14. juni gæster guitaristerne Joe Satriani, Steve Vai og Robert Fripp KB Hallen fra kl. 19:30. De har det til fælles, at de har dannet skole for de yngre guitarentusiaster, da de har formået at åbne hidtil låste døre inden for guitarspil.

Joe Satriani (billedet) har spillet guitar, siden han var 14 år. Han har været nomineret til 14 Grammyer og er blevet kåret til verdens 6. dygtigste guitarist af Total Guitar Magasine – kun overgået af mestre som Jimi Hendrix, Eric Clapton...
Han er kendt for sin specielle tapping-teknik med alle fingre, som udspringer af en stor forkærlighed for spansk musik og en hunger efter at eksperimentere.

Steve Vai er Grammy-prisvinder og en pioner inden for el-guitar. Han er en stor inspirationskilde for mange guitarister i hele verden. Har bl.a. spillet sammen med Frank Zappa og White Snake.
Han modtog en doktorgrad i musik fra Berkeley i 2000 gennem sit studium i kompositioner og arrangementer.

Robert Fripp har prøvet grænser af inden for popmusikken og har gennem tiden afprøvet mange af sine avantgardistiske og eksperimentale musikalske idéer. Han dannede det progressive rockband King Crimson, der blev nomineret til en Grammy i 1995 for Best Rock Instrumental Performance. Derudover har han arbejdet med store kunstnere som David Bowie og Peter Gabriel.

Billetsalget til koncerten er startet og kan købes gennem Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA