x

Paul Carrack giver danske koncerter

Paul Carrack giver danske koncerter

Den nu 58-årige Paul Carrack har gennem en lang musikalsk karriere lystigt hoppet fra den ene stjernekonstellation til den anden. Carrack har deltaget i løjerne med så forskellige bands som Ace, Mike + The Mechanics, Frankie Miller og Roxy Music med flere.

Som om det ikke var nok, har Carrack også haft en flirt med Nick Lowe i Squeeze i begyndelsen af 80'erne, hvorefter han igen forsøgte sig med en soloudgivelse. Denne gang var det 1982-albummet "Suburban Voodoo", der med singlen "I Need You" nående ind på den amerikanske Top-40.

Og så blev det tid til at slutte sig til Clapton som sidemand – naturligvis kun for en kort periode – inden han i 1985 blev en del af Mike Rutherfords' (guitarist, bassist og korsanger i Genesis) band Mike + The Mechanics.

Paul Carrack seneste album "I Know That Name" udkom i 2008, hvorom All Music Guide skrev: "Det ruller let og jævnt, uden nogle overraskelser, men med masser af komfort, hvis du har været fan af Carracks arbejde gennem årene."

Stemmen bag "Don't Shed A Tear", "Tempted", "Silent Running", "The Living Years" og "Over My Shoulder" spiller på Tobakken, Esbjerg, den 24. april, og i Amager Bio, København, den 25. april.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA