x

Alphabeat til Grøn Koncert

Alphabeat til Grøn Koncert

Så er programmet til 2010-udgaven af Grøn Koncert ved at være klar med tilføjelsen af Alphabeat og MC's Fight Night, der for fjerde år skal levere vokalkamp til de otte datoer rundt om i landet denne sommer.

Tidligere er D-A-D, Carpark North, Selvmord og Thomas Helmig blevet præsenteret, og nu kan Grøn Koncert altså også love, at de vil byde på koncerter med Alphabeat, der debuterede i Grøn-sammenhæng i 2007. Siden da har gruppen oplevet international succes og udsendt albummene "This Is Alphabeat" og "The Spell", og denne sommer kan de så opleves i perioden 15.-25. juli til de grønne koncerter.

Også MC's Fight Night har meldt sig under fanerne, og i år rykker rapperne endda op på P3 Scenen, så endnu flere kan opleve de dystende kombattanter og erfarne dj's. Det er den rutinerede konferencier UFO, der sammen med DJ Noize og DJ Turkman Souljah skal sørge for, at de verbale slagsmål blive afviklet fornuftigt, og om de kommende kampe siger UFO:

"Jeg glæder mig som altid helt vildt til Grøn. Kan man andet? Musik, fest, sommer og Jacob Haugaard i psykedelisk udklædning! MC's fight Night er i år udvidet med en showbattle del. Rapperne skal altså, ud over at grovbattle hinanden som vi kender det, også freestyle i forskellige discipliner. En slags rappens svar på teatersport. Det er virkelig underholdende, for man kommer ud i nogle ofte surrealistiske scenarier, når drengene bliver udfordret på den måde. Vi laver aldrig to ens shows, så hvis man vil have det hele med, må man tage hele touren rundt!!! Det bliver banging!".

Udover rapcirkuset er der nu offentliggjort fem navne til de otte koncerter, og der er flere på vej. Grøn Koncert kan opleves på følgende datoer:

Torsdag d. 15. juli: Esbjerg
Fredag d. 16. juli: Herning
Lørdag d. 17. juli: Århus
Søndag d. 18. juli: Aalborg

Torsdag d. 22. juli: Kolding
Fredag d. 23. juli: Odense
Lørdag d. 24. juli: Næstved
Søndag d. 25. juli: København


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA